Nintendo

Devils Haircut Nintendo

Født d. 4. marts 2010
Han, kastreret

Nintendo

Foto: Tosa foto

 

Nintendo er den lille bølle i huset. Han er fræk som en slagterhund, og umådelig kærlig og sjov. Han ligger og sover i fars arm hver aften, og deler nødig den plads med nogen af de andre, men han kan da rykke sig lidt, hvis det bliver nødvendigt 😀

Han er døv, men til gengæld kan han miave så højt som få, og hans personlighed kompenserer så rigeligt for den manglende hørelse. Med sit bedårende ansigt og hovedet på skrå kan han charmere sig til næsten hvad som helst.

Nintendo er den mest behårede Sphynx i flokken. Han har let behåring henad ryggen, og store mængder hår på ører og hale, samt i ansigtet. Som årene er gået, bliver han kun mere behåret, og har sjove plamager af hår på forskellige steder. Han sigter helt klart efter at komme til at ligne en huskat 😉

Han har en stor forkærlighed for sine legetøjs-fisk og -mus. Dem taler han også gerne meget højlydt med, selvom det er os en gåde hvad samtalen går ud på. Han ynder at drunke dem i vandskåle, og derefter klage højlydt over den triste skæbne de har lidt. Derudover elsker han drillepinde, helst dem der er ødelagt, så der ikke længere er noget i enden af dem.

Han kan ikke spinde så højt som oldefar Sky, men spinder til gengæld lystigt utallige gange hver dag.

Han prøver ihærdigt på at spise med når vi spiser, uanset hvad der måtte være på tallerken. Man lærer at vogte sin tallerken, sin mad og sit bestik, for Nintendo var Ninja i sit tidligere liv, og er mester i at snige sig frem, og med lynets hast stikke sin pote ind midt på tallerkenen i et ihærdigt forsøg på at få noget raget til sig. Og kan man ikke få mad med sig, så kan man altid smide knive og gafler på gulvet.

Hvis der ikke er nogen der spiser, og dermed ikke er knive og gafler man kan vælte ned, så er det evigt morsomt at smide Mickey- og Minnie-figurerne ned fra TV-møblet. For der er altid nogen der samler dem op, og så kan man gøre det igen.. og igen.. og igen.. og..