Vi bruger EverClean kattegrus, i varianten “Heavy duty”, da vi har 3 katte.

EverClean Heavy Duty kattegrusJeg kan ikke forestille mig, hvad der skulle kunne få mig til at skifte over til andet kattegrus end EverClean.

Det er aldeles fremragende. Holder lugten i kattebakken og klumper rigtig godt.

Jeg tømmer bakken 3 gange om dagen for urin og afføring (én gang for hver kat, groft sagt). Urinen samles i en enkelt klump der er let at fjerne, og afføringen kapsles også ind når kattene dækker den til efter endt toiletbesøg, så lugten er minimal.

Selvom man ikke behøver at tømme bakken helt på noget tidspunkt, jf. producenten, vil jeg nu foreslå at man gør det af og til alligevel. Hvor ofte man vælger at gøre det, må være op til den enkelte. I hverdagen fjerner jeg blot klumper fra bakken, og fylder nyt grus på af og til. Jeg planlægger at skifte hele bakken hver 6. måned.

Selvom det er drøjt nok, går der en del grus til når man har 3 katte. Indtil videre har vi brugt 10 kg på ca. 1o dage. Men det må tages i betragtning at vi har 3 Sphynx katte, og deres stofskifte er højere end andre kattes, og dermed spiser de mere, og naturligvis skal det ud igen. Så jeg tvivler på, at det er et normalt forbrug.

Når man bruger så meget som vi gør, er det virkelig dejligt, at Petworld kører med en rabatordning på netop dette grus. Vi er medlem af Club Petworld, og får derfor 4% af vores samlede indkøb udbetalt på en bonuscheck hvert halve år. Derudover køber vi 5 pakker grus ad gangen, hvilket vi lige nu giver 449,- for. Oveni det, får vi hver 10. pakke grus gratis. Det sænker prisen et godt stykke sammenlagt, så min varmeste anbefaling til Petworld :) Det er i øvrigt gratis at blive medlem.